Ardei Roșii La Cuptor Umpluți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeii roșii umpluți la cuptor. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 246 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ardei, orez, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți La Cuptor, Ardei Umpluți La Cuptor, și Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți un vas de copt de 9 x 9 (sau două, dacă ardeii roșii sunt mari) și puneți ardeii în vasul de copt.
Topiți ceapa în uleiul de măsline la foc mediu mic până se înmoaie.
Adăugați usturoiul și gătiți încă câteva minute. Usturoiul nu trebuie să se coloreze.
Se amestecă amestecul de ceapă și usturoi în orezul alb gătit.
Adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați bine.
Adăugați piper după gust.
Umpleți ușor ardeii roșii cu amestec de orez.
Coaceți timp de 25 de minute. Dacă amestecul pare uscat, picurați mai mult ulei de măsline în timpul coacerii.