Ardei prăjiți și brânză Pecorino

Ardeii prăjiți și brânza Pecorino ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 207 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ulei de măsline, ardei gras, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Insalata di fave e pecorino (salată proaspătă de fasole și brânză pecorino), Broccoli prăjit cu migdale prăjite, lămâie și brânză Pecorino, și Pesto de muștar verde și usturoi prăjit cu brânză Pecorino-romano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți ardeii întregi sub un pui de carne, plită sau grătar, întorcându-vă ocazional până când blisterul și caracterele din piele se întind peste tot, aproximativ 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Când pielea de piper este neagră, așezați ardeii într-o pungă de hârtie și lăsați aburul să slăbească pielea timp de aproximativ 15 minute. Rip înapoi marginile sacului alimentar și coaja pielea înnegrită de pe ardei chiar în sac pentru o curățare ușoară.
Scoateți semințele și rupeți fiecare piper în 6 secțiuni.
Puneți ardeii pe un platou și stropiți cu ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Se servește cu felii de Pecorino și pătrunjel proaspăt.