Ardei prăjiți cu Boquerones
Ardeii prăjiți cu Boquerones ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 25 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de zahăr, ardei gras, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Marinate Boquerones, Salată De Roșii Și Boquerones Cu Pesmet De Usturoi, și Tapenadă de măsline pui Crustat și Quinoa cu usturoi prăjit, ardei roșii prăjiți și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți ardeii grași pe o tigaie broiler la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional cu clești, până când pielea este înnegrită, 15 până la 20 de minute.
Transferați într-un castron mare și acoperiți bine vasul cu folie de plastic, apoi lăsați la abur 20 de minute.
Când ardeii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, curățați-i, rezervând toate sucurile în castron și aruncați tulpinile și semințele.
Tăiați ardeii pe lungime în benzi late de 1/4 inch.
Se toarnă sucurile de piper printr-o sită într-un alt bol, apoi se adaugă oțet și zahăr în sucuri, amestecând până se dizolvă zahărul, apoi se amestecă ardeii. Marinati ardeii la temperatura camerei, amestecand ocazional, cel putin 2 ore.
Puneți ardeii și sucurile într-un castron puțin adânc și aranjați benzi de hamsii decorativ deasupra.
Ardeii se pot Marina (fără hamsii), acoperiți și răciți, până la 3 zile. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.