Ardei Poblano Umpluți Cu Mic Dejun
Ardei poblano umpluți cu mic dejun este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 326 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de lapte, ouă, amestec de brânză cheddar-monterey jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți Cu Mic Dejun, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul sau cuptorul cu prăjitor de pâine la 450 grade F (230 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Înveliți ușor ambele părți ale ardeiului poblano cu ulei de măsline; așezați piperul, deschis ca un fluture cu partea tăiată în sus, pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când piperul este fraged și pielea începe să se rumenească, 20 până la 30 de minute.
Bateți ouăle și laptele împreună într-un castron; pliați în roșii, ciuperci, ceapă verde, coriandru, sare și piper negru.
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați amestecul de ouă în untul topit până când ouăle sunt setate, aproximativ 5 minute. Se amestecă amestecul de ouă în piper poblano și se acoperă cu brânză Cheddar-Monterey Jack.
Coaceți în cuptor până când brânza este topită, 3 până la 5 minute.