Ardeii poblano umpluți sunt un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, frunze de coriandru, orez brun prefiert și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Poblano Umpluți, Ardei Poblano Umpluți, și Ardei Poblano Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
2
Așezați poblanos pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe la 3 inci de la căldură 12 minute sau până se înnegrește, întorcându-se după 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
3
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
4
Lăsați să stea 15 minute. Curățați și aruncați pielea.
5
Tăiați o fantă longitudinală în fiecare ardei; aruncați semințele și membranele. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Semințe
6
În timp ce poblanos se fierbe, puneți ardeii iute ancho într-un castron. Acoperiți cu apă clocotită; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Piper Poblano
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Scurgere.
8
Reduceți temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 4 minute sau pana cand sunt crocante. Rezervați jumătate din amestecul de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
12
Adăugați 1/2 linguriță sare, piper negru și carne de vită; gătiți 8 minute sau până când carnea de vită este gata, amestecând pentru a se sfărâma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Vită
Sare
13
Se ia de pe foc.
14
Adăugați cremă de brânză, amestecând până se combină bine. Se amestecă orezul și jumătate din queso fresco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Queso Fresco
Orez
15
Așezați ardeii iute ancho, amestecul de ceapă rezervat, sucul, chimenul, zahărul, roșiile și restul de 1/2 linguriță de sare într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ancho Ardei Iute
Tomate
Chimen
Suc
Ceapă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
16
Se toarnă 1 cană de sos în fiecare din vasele de copt pătrate de 2 (8 inci) din sticlă sau ceramică acoperite cu spray de gătit. Deschideți fiecare chile poblano; aplatizați ușor cu mâna. Împărțiți uniform amestecul de carne de vită între ardei iute (ardeii iute vor fi foarte plini). Aranjați 4 ardei iute în fiecare fel de mâncare; acoperiți uniform cu sosul rămas și queso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Piper Poblano
Ardei Iute
Sos
Carne De Vită
17
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până la bule sau urmați instrucțiunile de congelare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
18
Presărați coriandru după gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
19
A îngheța: acestea se descurcă cel mai bine într-un vas de mică adâncime, așa că urmați instrucțiunile rețetei pentru a utiliza un vas pătrat standard de 8 inci. Acoperiți bine cu folie rezistentă; înghețați până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
20
Pentru reîncălzire: nu este necesară nicio etapă de decongelare.
21
Îndepărtați folia și acoperiți bine vasul cu folie de plastic. Pierce folie de plastic de 4 sau 5 ori. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 14 până la 15 minute sau până când este bine încălzit. (Am încercat reîncălzirea cuptorului și nu o recomandăm.)