Ardei Poblano Umplut La Cuptor

Ardei Poblano Umplut La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeiul Poblano umplut la cuptor. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, șuncă oscar mayer, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei poblano umpluți cu piure de ardei roșu, Ardei Poblano Umpluți Cu Fasole Neagră Și Piper, și Risotto de ardei roșu la cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul în cratiță medie pe căldură medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 min., amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați roșiile, porumbul, șunca și frunza de dafin; se amestecă. Gatiti 10 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Umpleți ardeii cu amestec de roșii; se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
7
Așezați, părțile umplute în sus, într-un singur strat într-un vas de copt superficial pulverizat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
8
Coaceți 15 min. sau până când brânza este topită și ardeii sunt încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista