Ardei Poblano Umplut La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ardeiul Poblano umplut la cuptor. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 15g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, șuncă oscar mayer, ardei iute poblano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei poblano umpluți cu piure de ardei roșu, Ardei Poblano Umpluți Cu Fasole Neagră Și Piper, și Risotto de ardei roșu la cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul în cratiță medie pe căldură medie.
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 2 min., amestecând frecvent.
Adăugați roșiile, porumbul, șunca și frunza de dafin; se amestecă. Gatiti 10 min., amestecând ocazional.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Umpleți ardeii cu amestec de roșii; se acoperă cu brânză.
Așezați, părțile umplute în sus, într-un singur strat într-un vas de copt superficial pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 15 min. sau până când brânza este topită și ardeii sunt încălziți.