Ardei Negru-Jurnal De Brânză De Capră
Piper negru-jurnal de brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 184 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, jurnal de brânză de capră, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Brânză de capră, piper negru și miere, Brânză de capră zdrobită cu piper și gem de cireșe negre, și Trufe cu brânză de capră cu ciocolată și piper negru.
Instrucțiuni
Presărați piper pe un pătrat de piper de ceară.
Rulați bușteanul de brânză de capră peste piper pentru a acoperi.
Stropiți cu ulei de măsline.
Se servește cu felii de baghetă prăjite.