Ardei Mexicani Umpluți

Ardei Mexicani Umpluți
Ardeii Mexicani umpluți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.6 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 324 calorii. 217 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, pudră de chili, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Ardei Umpluți Mexicani, Ardei Umpluți Mexicani, și Ardei Umpluți Mexicani pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Așezați carnea de vită măcinată într-o tigaie la foc mediu și rumeniți carnea, rupând-o în bucăți în timp ce gătește, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă condimentul taco, apa, pudra de chili, orezul fiert, sarea, sarea de usturoi, piperul negru și 1 cutie de sos de roșii; se amestecă până se combină bine. Aduceți la fierbere, reduceți căldura la minim și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Piper NegruPiper Negru
Sos De RoșiiSos De Roșii
Orez FiertOrez Fiert
Sare De UsturoiSare De Usturoi
ApăApă
SareSare
4
Între timp, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime și îndepărtați tulpinile, membranele, miezurile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
5
Așezați o inserție de abur într-o cratiță mare și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Așezați ardeii în inserția vaporului, acoperiți tigaia și aburiți până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați ardeii aburiți în vasul de copt pregătit și umpleți ușor cu umplutura de carne. Apăsați 1 cub de brânză Colby-Jack în centrul umpluturii în fiecare ardei și lingurați cutia rămasă de sos de roșii peste ardei. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
ArdeiArdei
PiperPiper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ardeii sunt fragede și umplutura este fierbinte, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Vinăria Les Pommiers Pinot Noir
O petală de trandafir uscată parfumată și potpourri de fructe de pădure curg o intrare luxuriantă și suculentă. Conservele de zmeură mai întunecate și aromele de mure umplu midpalatul, cu accente de cuișoare și podea de pădure care arată până la final. Acest vin este opulent și mătăsos de la început până la sfârșit, cu note minunate de fructe și condimente care persistă pe gust.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista