Ardei Grași Umpluți În Stil Santa Fe
Dacă 24 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ardeii grași umpluți în stil Santa Fe ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână brânzeturi colby & monterey jack, taco Bell și salsa chunky, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei Grași Umpluți În Stil Italian, Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], și Ardei umpluți Santa Fe pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.
Carne brună în tigaie mare; scurgere. Întoarceți carnea în tigaie. Se amestecă porumbul, salsa și orezul.
Pierceți ardeii cu furculiță sau cuțit ascuțit; așezați, tăiați părțile în sus, într-un vas de copt de 13x9 inci. Umpleți cu amestec de carne; acoperi.
Se presară cu brânză; coaceți, neacoperit, 5 min. sau până se topește.