Ardei grași umpluți italieni-Plus o pâine de carne

Ardei grași umpluți italieni-Plus o pâine de carne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați ardei grași umpluți italieni-Plus o bucată de carne. O porție conține 756 calorii, 39G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], Ardei grași umpluți cu carne înveliți în slănină, și Ardei Grași Umpluți În Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru pâinea de carne, combinați toate ingredientele și amestecați bine (îmi folosesc mâna pentru asta).Dacă faceți doar pâinea de carne, formați-o într-o tigaie unsă de 9x13 și coaceți 400 de grade timp de 1 oră, ungând cu sucurile de tigaie.Pentru pâinea de carne, combinați ingredientele sosului de pâine într-o cratiță și încălziți pe aragaz pentru a servi cald peste feliile de pâine de carne de la masă.Dacă faceți ardei verzi umpluți italieni, veți obține și o pâine de carne din asta.Pentru ardeii umpluți italieni tăiați blaturile de pe ardei și curățați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Tăiați blaturile pentru a le folosi pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3
Puneți-le într-o tigaie cu puțin ulei de măsline împreună cu ceapa și usturoiul-fierbeți până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați sosul de roșii și fierbeți în timp ce pregătiți umplutura pentru ardei.Gatiti orezul conform indicatiilor cutiei.De asemenea, tăiați un pic de pe fundul ardeilor, astfel încât să stea în tigaie și să nu se încline (nu tăiați în interior).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se amestecă 3-4 căni din amestecul de rețetă de pâine de carne, parmezan, usturoi, puțin din sos și orezul gătit într-un castron mare-adăugând orezul până când arată ca cantitatea care vă place (am globul ocular cel mai mult toate ingredientele).Umpleți ardeii și puneți-i într-o tigaie pe care ați pus deja un strat de sos.Puneți puțin sos peste vârfurile ardeilor.Acoperiți cu folie.Formați restul amestecului într-o pâine conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți ambele la 400 de grade timp de aproximativ 1 oră sau până la gata.Acum aveți 2 mese-înghețați unele dacă doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Ingrediente

1dash1 ceapa rosie, cubulete mici1 ceapa rosie, cubulete mici22 linguri butte topitpâine, făcută în firimituripâine, făcută în firimituri454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley(Marea Britanie folosește coacăze)(Marea Britanie folosește coacăze)4ouă, bătuteouă, bătute142pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO6 uncii de nucă de cocos rasă6 uncii de nucă de cocos rasă1cățel de usturoi, tocat (sau usturoi uscat poate fi folosit)cățel de usturoi, tocat (sau usturoi uscat poate fi folosit)1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat4mariardei verziardei verzi2kilogramehamburgerhamburger1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier11 lingură de oregano uscatmuștar preparatmuștar preparat42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleymuștar preparatmuștar preparat791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfulgi de ovăzfulgi de ovăz10creveți și cu vene1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1smallsceapa, tocataceapa, tocata1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata1dashla 6 chifle de hamburger, împărțite, opționalla 6 chifle de hamburger, împărțite, opțional1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan, după gustparmezan, după gust1dash1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil10creveți și cu vene1 tub aluat de pizza preparat din magazin1 tub aluat de pizza preparat din magazin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilorez crud, fiertorez crud, fiert2Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite10creveți și cu vene1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă1 praz, curățat și tăiat cubulețe mari, doar partea albă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)ceapă, zaruri fine (se păstrează pentru garnitura finală)42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1/4 kilogram de cartofi cerați, tăiați în cuburi de 1/4 inch1/4 kilogram de cartofi cerați, tăiați în cuburi de 1/4 inch227pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO1 fâșie de coajă de lămâie1 fâșie de coajă de lămâie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate30
Revista