Ardei Grași Umpluți
Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă 94 de cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, carne de vită măcinată, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ardei grași umpluți [sau pâine de carne într-un ardei gras], Ardei Grași Umpluți, și Ardei Grași Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună cu ceapă în tigaie mare la foc mediu. Se amestecă 1 cană de sos de roșii, 1 cană de apă și amestec de pansament. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; acoperi.
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați blaturile ardeilor; îndepărtați și aruncați membranele și semințele.
Amestecați sosul de roșii rămas și apa într-un vas de copt pătrat de 9 inci.
Adăugați ardei; umpleți cu amestec de carne. Acoperă.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când ardeii sunt fragede. Lingura sos din partea de jos a vasului peste ardei.
Tăiați ardeii în jumătate pentru a servi.