Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni

Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni
Ardeii grași roșii umpluți vegetarieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 368 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă cu zaruri medii, scobitori, dovlecei cu zaruri mici și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni, Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, și Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos proaspăt de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.Între timp, încălziți uleiul măsurat într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste in unele pete si inca crocant-fraged, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a combina și gătiți până când aroma crudă a fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când apa fierbe, adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, aproximativ 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și apoi se clătește sub apă rece până se răcește. Scuturați orice exces de apă și lăsați cuscusul să se scurgă în strecurătoarea din chiuvetă în timp ce pregătiți ardeii, cel puțin 10 minute.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini de ardei gras (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Îndepărtați și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Ungeți interiorul ardeilor cu ulei și condimentați Generos interiorul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Transferați cuscusul scurs într-un castron mare; adăugați amestecul rezervat de ceapă-dovlecei, brânzeturi și busuioc; și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți uniform umplutura între ardei. Înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 3 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar. Se lasă deoparte până se pregătește la grătar. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
10
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute Timp total de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
13
Scoateți ardeii într-un platou de servire, lăsați să se răcească 5 minute și îndepărtați scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista