Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni
Ardeii grași roșii umpluți vegetarieni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 368 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă cu zaruri medii, scobitori, dovlecei cu zaruri mici și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ardei Grași Roșii Umpluți Vegetarieni, Ardei Grași Mexicani La Grătar Vegetarieni, și Ardei grași umpluți vegetarieni cu sos proaspăt de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță medie cu apă sărată generos la fierbere la foc mare.Între timp, încălziți uleiul măsurat într-o cratiță mare la foc mediu până când strălucește.
Adăugați ceapa și usturoiul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați dovleceii și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste in unele pete si inca crocant-fraged, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Adăugați pasta de roșii, amestecați pentru a combina și gătiți până când aroma crudă a fiert, aproximativ 1 minut.
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.Când apa fierbe, adăugați cuscusul și gătiți până la al dente, aproximativ 5 până la 6 minute.
Se scurge într-o strecurătoare cu ochiuri fine și apoi se clătește sub apă rece până se răcește. Scuturați orice exces de apă și lăsați cuscusul să se scurgă în strecurătoarea din chiuvetă în timp ce pregătiți ardeii, cel puțin 10 minute.Folosiți un cuțit de tăiat pentru a tăia un cerc larg în jurul fiecărei tulpini de ardei gras (cum ar fi atunci când sculptați un jack-o'-lantern), astfel încât să ajungeți cu un capac care poate fi înlocuit după ce ați umplut ardeii; aveți grijă să nu înțepați sau să rupeți ardeii.
Îndepărtați și aruncați orice semințe și membrane din capac și din interior.
Ungeți interiorul ardeilor cu ulei și condimentați Generos interiorul cu sare și piper.
Transferați cuscusul scurs într-un castron mare; adăugați amestecul rezervat de ceapă-dovlecei, brânzeturi și busuioc; și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.Împărțiți uniform umplutura între ardei. Înlocuiți capacele și apăsați fiecare capac în umplutură. Străpungeți 3 scobitori prin fiecare capac și scoateți părțile laterale ale ardeiului pentru a fixa capacele în timp ce sunteți pe grătar. Se lasă deoparte până se pregătește la grătar. (Dacă umpleți ardeii cu mai mult de 30 de minute înainte de grătar, acoperiți-i și refrigerați-i până la 4 ore.
Lăsați ardeii să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar, astfel încât să gătească mai repede și mai uniform.)
Încălziți un grătar cu cărbune sau gaz la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 450 de metri cubi f).
Așezați ardeii umpluți pe părțile lor și închideți grătarul.
Rulați fiecare ardei un sfert de tură la fiecare 7 minute pentru a găti toate cele patru părți. Ardeii se termină odată ce umplutura este fierbinte, cojile sunt bine carbonizate, iar carnea este moale la atingere, aproximativ 30 de minute Timp total de grătar.
Scoateți ardeii într-un platou de servire, lăsați să se răcească 5 minute și îndepărtați scobitorii. Dacă serviți ca garnitură, tăiați ardeii în jumătate pe verticală.