Ardeiul gras la grătar cu sos Criolla ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă $1.0 pe portie. Dacă aveți la îndemână roșii, ardei gras portocaliu, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ardei gras la grătar cu sos Criolla, Mămăligă La Grătar Cu Cârnați Și Ardei Gras, și Ardei Grași La Grătar Umpluți Cu Cartofi.
Instrucțiuni
1
Când focul este fierbinte (vă puteți ține mâna la 5 inci deasupra raftului timp de 1 până la 2 secunde), grătiți ardeii pe raft, întorcându-vă cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
1
Preîncălziți toate arzătoarele la mare, apoi reglați căldura la moderat mare. Ardei la grătar pe raft, întorcându-se cu clești, până când pielea este înnegrită, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Clește
1
Transferați ardeii într-un castron mare și acoperiți bine cu folie de plastic, apoi lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Cojiți ardeii, apoi înjumătățiți pe lungime, aruncând tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Se amestecă împreună ingredientele rămase, apoi se adaugă ardeii și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
1
* Dacă nu puteți face grătar, ardeii pot fi prăjiți pe rafturi de arzătoare cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești. Sau se fierbe pe tigaia broiler la aproximativ 5 inci de căldură, întorcându-se ocazional (aproximativ 15 minute).* Ardeii în sos criolla pot fi preparați cu 1 zi înainte și răciți, acoperiți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.