Ardei gras la grătar cu brânză de capră

Ardeiul gras la grătar cu brânză de capră ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 51 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână usturoi, ulei de măsline, condimente cu piper de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, Ardei Grași Umpluți Cu Brânză Quinoan Și Capră, și Împachetări cu ciuperci cu spanac, ardei gras și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miez și sămânță ardeii grași.
Tăiați fiecare în șase pene și puneți-le într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați usturoiul și stropiți cu ulei de măsline. Aruncați, sigilați și lăsați deoparte pentru a marina cel puțin 20 de minute.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul. Amestecați brânza de capră și ardeiul de lămâie condimentând împreună într-un castron mic; pus deoparte.
Gatiti ardeii, cu pielea in sus pe gratarul preincalzit pana se carbonizeaza usor, aproximativ 3 minute. Întoarceți ardeii și puneți cu grijă brânza pe fiecare ardei. Închideți capacul grătarului și continuați să gătiți până când fundul este ușor carbonizat și brânza este caldă, 2 până la 3 minute.