Ardei Dulci Prăjiți
Ardei dulci prăjiți este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 15 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 32 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc rupt, ardei gras, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cârnați prăjiți, ardei și cartofi dulci, Roșii verzi prăjite și ardei dulci Salsa, și Cârnați balsamici prăjiți, ardei dulci și cartofi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aruncați împreună mini ardei grași, căței de usturoi și ulei de măsline.
Coaceți într-un singur strat într-o tigaie cu jeleu 25 până la 30 de minute sau până când ardeii arată blister, amestecând la fiecare 10 minute. Cojiți, sămânți și tocați grosolan ardeii. Cojiți și feliați usturoiul; se amestecă în ardei. Se amestecă busuiocul, arpagicul, coaja de lămâie, sarea kosher și ardeiul roșu zdrobit uscat. Lingură în 1(1-pt.) borcan. A se păstra la frigider până la 1 săptămână.
Pentru a folosi ardeii dulci prăjiți: lingură peste felii de pâine prăjită franceză sau serviți pe o tavă de brânză.
Pachet-le în: Weck scurt 8-oz. și 5 oz. Borcane de sticlă (50 USD / fiecare; westelm.com)