Arbust De Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peach Shrub. Această rețetă servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 125 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 216 ore și 15 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, zahăr granulat, piersici și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Arbust De Piersici Mocktail, Arbust De Piersic-Ghimbir, și Arbust De Piersici Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți, gropiți și tăiați piersicile în bucăți de 1 inch și puneți-le într-un castron mediu, nereactiv.
Adăugați zahărul și aruncați până când piersicile sunt bine acoperite și cea mai mare parte a zahărului s-a dizolvat. Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 zile, verificând după 1 zi pentru a vă asigura că tot zahărul de pe fund s-a dizolvat. (Dacă zahărul nu s-a dizolvat, aruncați din nou.)
Adăugați oțetul și busuiocul și amestecați pentru a combina. Acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 7 până la 10 zile.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu. Strecurați amestecul de piersici, apăsând pe el cu o spatulă de cauciuc sau o lingură de lemn pentru a extrage tot lichidul; Aruncați conținutul strecurătorului.
Transferați arbustul de piersici într-un borcan sau recipient de halbă, acoperiți-l cu un capac etanș și păstrați-l la frigider până la 6 luni.