Arată lentă Fasole roșie și orez
Slow Cooker Red Beans and Rice este un aperitiv fără gluten și fără lactate. O porție conține 210 calorii, 10 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 8 și costă 66 de cenți per porție. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, țelină, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este pe placul a 10 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Slow Cooker Red Fasole și orez, Slow Cooker Red Fasole și orez și Slow Cooker Red Fasole și orez.
Instrucțiuni
Combinați apa, fasolea, cârnații, ceapa, ardeiul verde, țelina, usturoiul și frunza de dafin în bolul unui aragaz lent și amestecați pentru a se combina. Setați aragazul lent la scăzut și gătiți timp de cel puțin 8 ore.
Scoateți frunza de dafin și aruncați-o. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat după gust.