Arancină cu sardine și șofran
Arancina cu sardine și șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 836 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de orez arborio, mentă, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Arancină (bile de orez șofran), Citrus Arancină, și Citrus Arancine cu brânză Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru orez: într-o cratiță de 4 până la 6 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Adăugați jumătate din ceapa roșie tocată și șofranul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Adăugați orezul și bulionul de pui și dați la fiert, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Întindeți orezul pentru a se răci pe o foaie mare de prăjituri, cu grosimea de aproximativ 1/4-inch până la 1/2-inch. Când orezul este rece, amestecați cu Pecorino, 2 ouă și 2 gălbenușuri de ou și dați deoparte
Pentru umplutură: într-o tigaie de 10 până la 12 inci, gătiți ceapa tocată rămasă în 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii, sardinele tocate și menta și gătiți 5 până la 7 minute până când este redus cu o treime și destul de gros. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Așezați făina de praf, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime și bateți ușor albusurile. Pentru a forma arancină, așezați 3 linguri amestec de orez în palma mâinii și faceți o indentare cu spatele unei linguri. Lingurați 2 linguri de amestec de sardină în indentare și formați un bol deschis din orezul din mână. Acoperiți porțiunea umplută cu o altă lingură de amestec de orez și folosind ambele mâini, modelați orezul într-o bilă. Continuați cu amestecul de orez rămas și umplutura până când ați terminat.
Rotiți fiecare bilă în făină, apoi albușuri de ou, apoi pesmet și refrigerați 1 oră, neacoperite.
Încălziți 4 inci de ulei de gătit în friteuză sau tigaie adâncă la 375 de grade. Așezați cu grijă 3 bile simultan în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute, amestecând cu clești sau lingură de bucătărie pentru a le menține în mișcare.
Scurgeți bilele fierte pe prosoape de hârtie și așezați-le pe un platou mare și serviți fie cald, fie la temperatura camerei.