Arancina cu sardine și șofran ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 4 porții cu 836 calorii, 39G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de orez arborio, mentă, stoc de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Arancină (bile de orez șofran), Citrus Arancină, și Citrus Arancine cu brânză Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru orez: într-o cratiță de 4 până la 6 litri, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați jumătate din ceapa roșie tocată și șofranul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
șofran
3
Adăugați orezul și bulionul de pui și dați la fiert, neacoperit. Gatiti pana cand lichidul este absorbit si orezul este fraged, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Întindeți orezul pentru a se răci pe o foaie mare de prăjituri, cu grosimea de aproximativ 1/4-inch până la 1/2-inch. Când orezul este rece, amestecați cu Pecorino, 2 ouă și 2 gălbenușuri de ou și dați deoparte
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pecorino
Rulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Pentru umplutură: într-o tigaie de 10 până la 12 inci, gătiți ceapa tocată rămasă în 2 linguri de ulei de măsline până se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sosul de roșii, sardinele tocate și menta și gătiți 5 până la 7 minute până când este redus cu o treime și destul de gros. Puneți deoparte și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Sardine
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1
Așezați făina de praf, albușurile de ou și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime și bateți ușor albusurile. Pentru a forma arancină, așezați 3 linguri amestec de orez în palma mâinii și faceți o indentare cu spatele unei linguri. Lingurați 2 linguri de amestec de sardină în indentare și formați un bol deschis din orezul din mână. Acoperiți porțiunea umplută cu o altă lingură de amestec de orez și folosind ambele mâini, modelați orezul într-o bilă. Continuați cu amestecul de orez rămas și umplutura până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Sardine
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Rotiți fiecare bilă în făină, apoi albușuri de ou, apoi pesmet și refrigerați 1 oră, neacoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Încălziți 4 inci de ulei de gătit în friteuză sau tigaie adâncă la 375 de grade. Așezați cu grijă 3 bile simultan în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute, amestecând cu clești sau lingură de bucătărie pentru a le menține în mișcare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scurgeți bilele fierte pe prosoape de hârtie și așezați-le pe un platou mare și serviți fie cald, fie la temperatura camerei.