Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine

Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine
Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 343 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți morcovi pentru copii, condimente cu piper de lămâie, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de tocană de vită și untul în fundul unui aragaz lent. Puneți ceapa, morcovii, cartofii și frunzele de dafin deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă supa de roșii, apa, sosul de friptură și supa de ceapă se amestecă împreună în castron; se toarnă peste carnea de vită și legumele din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De FripturăSos De Friptură
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Presărați condimente de piper de lămâie peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
4
Gatiti la 8 pana la 10 ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista