Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine

Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine
Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 343 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți morcovi pentru copii, condimente cu piper de lămâie, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de tocană de vită și untul în fundul unui aragaz lent. Puneți ceapa, morcovii, cartofii și frunzele de dafin deasupra cărnii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Se amestecă supa de roșii, apa, sosul de friptură și supa de ceapă se amestecă împreună în castron; se toarnă peste carnea de vită și legumele din aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Sos De FripturăSos De Friptură
Supă De RoșiiSupă De Roșii
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Presărați condimente de piper de lămâie peste amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
4
Gatiti la 8 pana la 10 ore.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista