Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine
Aragaz lent tocană de vită Al la Catherine necesită aproximativ 8 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 343 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 1,45 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți morcovi pentru copii, condimente cu piper de lămâie, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Așezați carnea de tocană de vită și untul în fundul unui aragaz lent. Puneți ceapa, morcovii, cartofii și frunzele de dafin deasupra cărnii de vită.
Se amestecă supa de roșii, apa, sosul de friptură și supa de ceapă se amestecă împreună în castron; se toarnă peste carnea de vită și legumele din aragazul lent.
Presărați condimente de piper de lămâie peste amestec.
Gatiti la 8 pana la 10 ore.