Aragaz Lent Texas Piept De Vită Afumat

Slow Cooker Texas afumat carne de vită piept ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 406 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 40 de minute. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Această rețetă este plăcută de 196 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați aromă de fum lichid, chimen măcinat, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, care este super. Încercați Piept de vită afumat: Texas BBQ Classic, Aragaz lent piept picant cu Caviar Texas, și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe pâine prăjită din Texas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați ardeiul, piperul, sarea, zahărul brun, pudra de chili și chimenul împreună într-un bol; frecați uniform pe suprafața pieptului. Puneți pieptul într-o pungă de plastic mare, resigilabilă; refrigerați 30 de minute până peste noapte.
Se amestecă sosul de grătar, apa, sosul Worcestershire și fumul lichid împreună în fundul unui aragaz lent.
Puneți pieptul în amestecul de sos. Aranjați ceapa deasupra pieptului.
Gătiti la foc mic până când pieptul este foarte fraged, 6 până la 7 ore. Odihniți pieptul cu 10 minute înainte de feliere sau mărunțire; serviți cu sos de la aragazul lent.