Aragaz Lent Londra Broil
Slow Cooker London Broil ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 214 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Dacă aveți cremă condensată de supă de ciuperci, supă de roșii condensată, friptură de flanc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 348 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 10 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Aragaz Lent Londra Broil, Londra Broil, și Londra Broil.
Instrucțiuni
Așezați carnea în partea de jos a aragazului lent; dacă este necesar, feliați carnea pentru a se potrivi!
Într-un castron mediu, amestecați împreună supa de ciuperci și roșii.
Se toarnă amestecul peste carnea de vită.
Presărați amestecul de supă de ceapă uscată deasupra.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 până la 10 ore.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.