Aragaz lent Lancaster County carne de porc și varză murată

Slow Cooker Lancaster County carne de porc și varză acră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 409 calorii. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de varză murată, friptură de porc, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Carne de porc și varză murată, Friptură de porc cu aragaz lent și cină cu varză murată, și Cotlete de porc cu aragaz lent cu varză murată și mere – un fel de mâncare de Anul Nou Amish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coapsa de porc, dacă este necesar, pentru a se potrivi în aragazul lent. Condimentează cu semințe de chimen și sare și piper după gust.
Se toarnă varză murată peste friptură.
Gatiti la foc mare timp de 1 ora, apoi gatiti la foc mic timp de 5 pana la 6 ore. Temperatura internă a fripturii trebuie să fie de cel puțin 145 grade F (63 grade C).