Aragaz Lent Friptură Ușoară

Aragaz Lent Friptură Ușoară
Slow-Cooker easy Pot Roast este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 252 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion cu aromă de carne de vită, amidon de porumb, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură De Vită Ușoară Cu Aragaz Lent, și Friptura de oală ușoară a aragazului lent al lui Marie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, puneți cartofii, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți carnea de vită peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se presară cu piper și sare. Într-un castron mediu, amestecați bulionul, pasta de roșii, cimbru, supa de ciuperci și supa de ceapă se amestecă cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Acoperi; gatiti 8 ore mai mult sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți carnea de vită din aragazul lent în platoul de servire. Lingurați legumele în jurul cărnii de vită; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
7
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa cu biciul până se omogenizează. Se amestecă în lichid în aragaz lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 12 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Serviți sosul cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate76
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista