Aragaz Lent Friptură Ușoară
Slow-Cooker easy Pot Roast este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 252 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion cu aromă de carne de vită, amidon de porumb, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură De Vită Ușoară Cu Aragaz Lent, și Friptura de oală ușoară a aragazului lent al lui Marie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, puneți cartofii, morcovii și usturoiul.
Puneți carnea de vită peste legume.
Se presară cu piper și sare. Într-un castron mediu, amestecați bulionul, pasta de roșii, cimbru, supa de ciuperci și supa de ceapă se amestecă cu biciul până se omogenizează.
Se toarnă peste carne de vită și legume.
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Acoperi; gatiti 8 ore mai mult sau pana cand carnea de vita este frageda.
Scoateți carnea de vită din aragazul lent în platoul de servire. Lingurați legumele în jurul cărnii de vită; acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa cu biciul până se omogenizează. Se amestecă în lichid în aragaz lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 12 minute sau pana se ingroasa usor.
Serviți sosul cu carne de vită și legume.