Slow-Cooker easy Pot Roast este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 252 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion cu aromă de carne de vită, amidon de porumb, amestec de supă de ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură De Vită Ușoară Cu Aragaz Lent, și Friptura de oală ușoară a aragazului lent al lui Marie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 6 litri cu spray de gătit. În aragazul lent, puneți cartofii, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Se presară cu piper și sare. Într-un castron mediu, amestecați bulionul, pasta de roșii, cimbru, supa de ciuperci și supa de ceapă se amestecă cu biciul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Supă De Ciuperci
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră. Reduceți setarea căldurii la minim. Acoperi; gatiti 8 ore mai mult sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Scoateți carnea de vită din aragazul lent în platoul de servire. Lingurați legumele în jurul cărnii de vită; acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
7
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa cu biciul până se omogenizează. Se amestecă în lichid în aragaz lent. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 12 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți sosul cu carne de vită și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)