Aragaz lent friptură de vită cu Gremolata

Aragaz lent friptură de vită cu Gremolata
Friptura de carne de vită cu aragaz lent cu Gremolatan este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 461 calorii, 19g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi de copt, vin, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare includ Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Vită Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti friptura la oală, presărați friptura uniform cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați friptura în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați friptura într-un aragaz lent electric. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa în tigaie; saut 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați bulion și următoarele 6 ingrediente (prin frunze de dafin) la tigaie; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați amestecul de bulion la aragazul lent. Aranjați morcovii și cartofii în jurul fripturii în aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 2 ore. Reduceți căldura la minim; gatiti 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Scoateți frunzele de dafin și crenguțele de cimbru din aragazul lent; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Scoateți friptura din aragazul lent; mărunțiți cu 2 furculițe.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
10
Pentru a prepara gremolata, combinați pătrunjelul și ingredientele rămase într-un castron mic, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cu amestec de friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
12
Notă de vin: friptura de oală gătită lent are o carne fragedă, simplă, dar delicioasă, mai ales atunci când aromele fripturii sunt împletite cu pământul legumelor rădăcinoase la foc lung. Vinurile care funcționează bine cu un fel de mâncare ca acesta sunt, de asemenea, moi, pământești și (de obicei) roșii. Unul dintre preferatele mele este un Zinfandel suplu, cum ar fi Bogle ' s Old Vine Zinfandel din California (11 USD). -- Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rădăcină De LegumeRădăcină De Legume
FripturăFriptură
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista