Friptura de aragaz lent este o lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 623 calorii, 53G de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de morcovi pentru copii, friptură de vită, amestec de supă de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 80%. Încercați Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, Aragaz Lent Oală Friptură, și Aragaz Lent Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Se prăjește în ulei fierbinte până se rumenesc complet, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Întindeți cartofii în fundul aragazului lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Strat morcovi deasupra cartofilor și fasole verde deasupra morcovilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
4
Așezați friptura deasupra straturilor de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
5
Se amestecă crema de supă de ciuperci, apă și supa de ceapă uscată se amestecă împreună într-un castron; se toarnă peste friptură și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Ciuperci
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat