Aragaz lent fasole verde, șuncă și cartofi

Fasolea verde cu aragaz lent, șunca și cartofii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 217 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de granule de bouillon de pui, Cartofi noi, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aragaz lent BBQ fasole verde cu Bacon, Aragaz Lent Fasole Verde La Grătar, și Creole Stil Aragaz Lent Fasole Verde.
Instrucțiuni
Înjumătățiți fasolea dacă sunt mari, puneți-o într-un aragaz lent cu apă pentru a acoperi abia și adăugați ceapă și șuncă. Acoperiți și gătiți la foc mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 2 până la 3 ore sau până când fasolea este crocantă, dar nu este gata.
Adăugați cartofi și gătiți încă 45 de minute. În timp ce cartofii se gătesc, îndepărtați jamboanele de șuncă din aragazul lent și îndepărtați carnea din oase. Tăiați sau tăiați carnea și reveniți la aragazul lent. Condimentează cu praf de usturoi, pudră de ceapă, sare de condiment, bulion și piper. Gatiti pana cand cartofii sunt gata, apoi ajustati condimentele dupa gust.
Pentru a servi, folosiți o lingură cu fante pentru a pune fasole, cartofi și șuncă într-un vas de servire cu puțin bulion.