Aragaz lent fasole verde, șuncă și cartofi

Aragaz lent fasole verde, șuncă și cartofi
Fasolea verde cu aragaz lent, șunca și cartofii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 217 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de granule de bouillon de pui, Cartofi noi, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Aragaz lent BBQ fasole verde cu Bacon, Aragaz Lent Fasole Verde La Grătar, și Creole Stil Aragaz Lent Fasole Verde.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți fasolea dacă sunt mari, puneți-o într-un aragaz lent cu apă pentru a acoperi abia și adăugați ceapă și șuncă. Acoperiți și gătiți la foc mare până la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 2 până la 3 ore sau până când fasolea este crocantă, dar nu este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați cartofi și gătiți încă 45 de minute. În timp ce cartofii se gătesc, îndepărtați jamboanele de șuncă din aragazul lent și îndepărtați carnea din oase. Tăiați sau tăiați carnea și reveniți la aragazul lent. Condimentează cu praf de usturoi, pudră de ceapă, sare de condiment, bulion și piper. Gatiti pana cand cartofii sunt gata, apoi ajustati condimentele dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
UmărUmăr
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Pentru a servi, folosiți o lingură cu fante pentru a pune fasole, cartofi și șuncă într-un vas de servire cu puțin bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista