Aragaz Lent Două Carne Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Slow-Cooker două Bolognese de carne. Această rețetă face 10 porții cu 456 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Ciuperci Bolognese, și Sos Bolognez Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, carne de vită, ceapă, morcovi și usturoi la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații și carnea de vită sunt bine gătite; scurgere.
În aragazul lent, amestecați împreună amestecul de carne, roșiile, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, sarea, piperul și fulgii de piper.
Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Serviți amestecul de carne peste spaghete.
Presărați porții individuale cu brânză și busuioc.