Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Slow-Cooker două Bolognese de carne. Această rețetă face 10 porții cu 456 calorii, 27G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, parmezan, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sos Bolognez Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Ciuperci Bolognese, și Sos Bolognez Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 12 inci, gătiți cârnați, carne de vită, ceapă, morcovi și usturoi la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când cârnații și carnea de vită sunt bine gătite; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Grăsime De Porc înapoi
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Ceapă Prăjită Cu Cheddar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
În aragazul lent, amestecați împreună amestecul de carne, roșiile, pasta de roșii, oțetul, zahărul brun, sarea, piperul și fulgii de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Capac; gatiti la foc mic 8 ore.
4
Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, gătiți și scurgeți spaghetele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Serviți amestecul de carne peste spaghete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați porții individuale cu brânză și busuioc.