Aragaz Lent Cherry Cobbler
Slow Cooker Cherry Cobbler ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. Acest desert are 304 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 118 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Cizmar Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Berry Cobbler, și Cizmar De Piersici Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți interiorul aragazului lent cu spray de gătit.
Se toarnă umplutura de plăcintă cu cireșe. Într-un castron mediu, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Faceți o fântână în centru și turnați untul topit, laptele și vanilia.
Se amestecă până se amestecă bine.
Se întinde uniform peste umplutura de plăcintă cu cireșe. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 1 1/2 până la 2 ore sau până când o scobitoare introdusă în topping iese curată.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.