Aragaz lent Carne de vită și varză

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită și varza cu aragaz lent ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 560 calorii. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi pentru copii, piept de vită corned, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varză Care Are Gust De Desert! ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Aragaz lent Carne de vită și varză, Carne de vită și varză cu aragaz lent, și Carne de vită și varză cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Așezați morcovii, cartofii și ceapa în fundul unui aragaz lent, turnați în apă și așezați pieptul deasupra legumelor.
Se toarnă berea peste piept.
Presărați condimentele din pachet, acoperiți și puneți aragazul la înălțime.
Gatiti pieptul timp de aproximativ 8 ore. Cu o oră înainte de servire, amestecați varza și gătiți încă 1 oră.