Aragaz Lent Carne De Vită Burgandy

Aragaz Lent Carne De Vită Burgandy
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgandy de vită Slow Cooker. Această rețetă face 8 porții cu 573 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulionul de vită condensat, morcovul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită și paste Burgandy, Tocană De Vită Burgandy, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta prosoapele de hârtie. În picături, rumeniți carnea de vită; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați carnea de vită și slănină într-un 5-qt. aragaz lent,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați bulionul, ceapa, morcovul, untul, pasta de roșii, usturoiul, cimbrul, sarea, piperul și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați ciuperci și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Combinați făina și apa până se omogenizează; amestecați treptat în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30-45 de minute sau până se îngroașă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
6
Serviți cu tăiței, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista