Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Burgandy de vită Slow Cooker. Această rețetă face 8 porții cu 573 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, bulionul de vită condensat, morcovul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită și paste Burgandy, Tocană De Vită Burgandy, și Paleo tocat Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta prosoapele de hârtie. În picături, rumeniți carnea de vită; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Așezați carnea de vită și slănină într-un 5-qt. aragaz lent,
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
Adăugați bulionul, ceapa, morcovul, untul, pasta de roșii, usturoiul, cimbrul, sarea, piperul și frunza de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)
4
Adăugați ciuperci și vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Combinați făina și apa până se omogenizează; amestecați treptat în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la mare timp de 30-45 de minute sau până se îngroașă. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime