Aragaz Lent Caramelizat-Friptură De Ceapă

Aragazul lent caramelizat-friptura de ceapă este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muștar dijon, zahăr brun, bere nealcoolică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Tocană De Vită Cu Ceapă Caramelizată Cu Aragaz Lent, și Supă de ceapă franceză cu ceapă caramelizată cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați excesul de grăsime din carnea de vită.
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de vita in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Se presară sare și piper.
Așezați ceapa în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Puneți carnea de vită pe ceapă.
Se amestecă ingredientele rămase; se toarnă peste carne de vită și ceapă. Acoperiți și gătiți la foc mic 8 până la 10 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită și ceapa din aragaz, folosind lingura cu fante.
Tăiați carnea de vită în felii. Degresați grăsimea din sucurile de vită în aragaz, dacă doriți.
Serviți carnea de vită cu sucuri. Notă: Această rețetă a fost testată în aragazuri lente cu elemente de încălzire în partea laterală și inferioară a aragazului, nu în aragazuri care stau doar pe o bază încălzită. Pentru aragazele lente cu doar o bază încălzită, urmați instrucțiunile producătorului pentru stratificarea ingredientelor și alegerea unei temperaturi.