Aragaz lent : amestec de supă de ceapă de casă și o friptură de umăr de căprioară

Nevoie de o supă vegană? Aragaz lent: amestecul de supă de ceapă de casă și o friptură de umăr de căprioară ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 137 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți porniți aragazul lent la mare, adăugați amidon de porumb în ape. amestecați până când, amestecați bine amidonul de porumb în bulion și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de acest bucătari Mama. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Friptură De Umăr De Porc Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Carne De Vânat Friptură De Mere, și Aragaz Lent Ceapa-Ciuperci Oală Friptură.
Instrucțiuni
Condimentați friptura de umăr pe toate părțile cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.Rumeniti friptura de umar pe toate partile, aproximativ 10-15 minute.
Așezați friptura de umăr în aragazul lent.
Așezați legumele deasupra fripturii. Apoi se presara supa de ceapa franceză se amestecă peste legume.Umpleți aragazul lent cu suficient bulion de vită sau apă pentru a acoperi.Gatiti timp de 8-10 ore la mic sau 4-6 la mare.