Aragaz Friptură Cu Piure De Cartofi

Aragaz Friptură Cu Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală cu piure de cartofi. Această rețetă servește 8. O porție conține 929 calorii, 92g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită condensat, friptură de oală, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Instant, Friptură de porc cu piure de cartofi și sos, și Deli Sandwich-uri de carne de vită cu piure de cartofi.

Instrucțiuni

1
Condimentați friptura de chuck cu sare și piper negru; se fierbe într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Vită Chuck FripturăCarne De Vită Chuck Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se toarnă bulion de vită și apă în tigaie cu friptură. Aranjați pene de ceapă și căței de usturoi în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Răspândiți morcovii deasupra fripturii și puneți crenguța de rozmarin deasupra morcovilor. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
4
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală mare și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scurgere. Puneți cartofii cu unt și jumătate din laptele evaporat până se omogenizează; amestecați încet laptele evaporat rămas în cartofi pentru a obține consistența dorită. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți 1 sau 2 căței de usturoi din tigaie și zdrobiți căței deasupra fripturii; se serveste cu piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Revista