Aragaz Friptură Cu Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de oală cu piure de cartofi. Această rețetă servește 8. O porție conține 929 calorii, 92g de proteine, și 43G de grăsime. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 58% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită condensat, friptură de oală, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Piure De Cartofi Instant, Friptură de porc cu piure de cartofi și sos, și Deli Sandwich-uri de carne de vită cu piure de cartofi.
Instrucțiuni
Condimentați friptura de chuck cu sare și piper negru; se fierbe într-o tigaie mare, adâncă sau cuptor olandez la foc mediu până se rumenesc, aproximativ 10 minute pe fiecare parte.
Se toarnă bulion de vită și apă în tigaie cu friptură. Aranjați pene de ceapă și căței de usturoi în jurul cărnii.
Răspândiți morcovii deasupra fripturii și puneți crenguța de rozmarin deasupra morcovilor. Întoarceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 6 ore.
Acoperiți cartofii cu apă într-o oală mare și aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Scurgere. Puneți cartofii cu unt și jumătate din laptele evaporat până se omogenizează; amestecați încet laptele evaporat rămas în cartofi pentru a obține consistența dorită. Se condimentează cu sare.
Scoateți 1 sau 2 căței de usturoi din tigaie și zdrobiți căței deasupra fripturii; se serveste cu piure de cartofi.