Apricot G8teau Pithiviers

Apricot G8teau Pithiviers
Apricot G bucructeau Pithiviers necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 500 de calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 10 și costă $1.12 pe portie. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 20 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de migdale măcinate, caise, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pithiviers, Frangipane - Phyllo Pithiviers, și Fistic și zmeură pithiviers.

Instrucțiuni

1
Bateți untul și zahărul într-un castron mare, apoi bateți oul și gălbenușul de ou. Se amestecă migdalele, făina și lichiorul și se amestecă bine cu o pastă tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
(din Cutie)(din Cutie)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Întindeți jumătate din patiserie și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați un cerc cu diametrul de aproximativ 25 cm (folosiți o farfurie ca ghid). Ar trebui să fie aproximativ grosimea de 2 x 1 monede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Trageți restul de patiserie și tăiați un alt cerc, puțin mai mare decât primul. Dacă utilizați produse de patiserie gata laminate, tăiați un cerc din fiecare foaie și înghețați ce a mai rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați cercul mai mic pe o tavă de copt și acoperiți cu jumătate din umplutura de migdale, lăsând o margine de 2,5 cm în jurul marginii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Întindeți caisele, apoi puneți restul umpluturii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Ungeți marginea cu ou bătut și așezați cercul de patiserie rămas deasupra, apăsând ferm marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Cu spatele unui cuțit, linii de scor în jurul marginii exterioare a patiseriei. Acum apăsați partea din spate a cuțitului 1cm în marginea de patiserie la intervale regulate pentru a da un aspect festonat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Periați partea superioară cu mai multe ouă bătute și marcați linii curbe care radiază din centrul cercului. Aveți grijă să nu tăiați patiseria. Se răcește timp de 20 de minute. Tarta poate fi făcută înainte și congelată în acest moment sau păstrată la frigider timp de 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
9
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Coaceți timp de 30-35 de minute până când sunt umflate și aurii. Se lasă să se răcească pe o tavă de copt. Pentru a glazura, topiți gemul într-o tigaie mică și treceți printr-o sită. Apoi periați peste patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista