Applejack Cobbler Cocktail
Reteta Applejack Cobbler Cocktail este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, apă, sos de afine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o băutură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail De Zmeură, Peach Cobbler Cocktail, și Billy Duminică Cocktail De Vară Cizmar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie. Aduceți amestecul la fierbere.
Adăugați afine, reveniți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 10 minute. Lăsați sosul să se răcească cu 15 minute înainte de utilizare. Sosul de afine rămas poate fi refrigerat până la 1 săptămână.
Măsurați sosul de afine, sucul de portocale, melasa de rodie și amarul într-un ulcior de dimensiunea unui litru.
Adăugați applejack, Punt e Mes și schnapps de mere. Se amestecă cu un blender de imersie până se omogenizează.
Serviți imediat sau refrigerați până la patru ore.
Pentru a servi, turnați 1 cană de amestec de cocktail într-un agitator de cocktail și umpleți cu gheață. Se agită timp de 15 secunde, apoi se strecoară uniform în două pahare de cocktail. Repetați după cum este necesar.