Apple Tarte Tatin
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 439 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mere mari, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Apple Tarte Tatin, Apple Tarte Tatin, și Apple Tarte Tatin.
Instrucțiuni
Peel, miez și felii subțiri cu o mandolină. Pune deoparte.Caramel: într-o tigaie, gătiți zahărul cu apa până se caramelizează ușor.
Se toarnă caramelul în partea de jos a tăvii de brioșe din silicon, scufundându-l în mod egal între cele 6 forme.Apoi, aranjați feliile de mere în forme și împachetați-le bine.Sirop: într-o tigaie adăugați toate ingredientele siropului și dați la fiert.
Se toarnă acest sirop peste mere, împărțindu-l în mod egal.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 160C timp de 1 oră.
Bateți gălbenușurile de ou și zahărul până la culoare palidă. Apoi, bateți untul până când formează un amestec omogen.
Se amestecă împreună făina și praful de copt și se îndoaie în amestecul de ouă.
Rulați aluatul într-un buștean de aproximativ 1,5 inci în diametru și înfășurați-l în film agățat. La frigider pentru câteva ore sau peste noapte. Pentru a coace: tăiați aluatul în felii de 1/4 inch. Puteți fie să o coaceți într-o tigaie metalică pentru brioșe dacă aveți una (pentru a preveni răspândirea lor), fie să le coaceți pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Dacă urmați a doua metodă ca mine, odată ce paletele s-au copt și încă calde și ușor moi, le puteți tăia cu un tăietor de prăjituri la același diametru ca cel al apples.To asamblați, Desfaceți merele și acoperiți-le peste palet Bretons.
Periați cu siropul de caramel care rămâne în matriță.