Apple-Pecan Crisp
Apple-Pecan Crisp necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 457 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, nuci pecan, sirop cu aromă de arțar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, Apple-Pecan Crisp, și Maple-Pecan Apple Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Într-un castron mare, amestecați siropul, făina și scorțișoara până se omogenizează.
Adăugați mere; aruncați până se acoperă uniform.
Se întinde într-un vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
În același castron, cu blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă în direcții opuse), tăiați untul în amestec de biscuiți până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă nucile pecan. Se sfărâmă amestecul peste mere în vasul de copt.
Coaceți 30 de minute. Acoperiți foarte slab cu folie; coaceți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.