Apple Nuc Crisp
Apple nuc Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 734 calorii, 8g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 119 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ovăz de modă veche, înghețată vanillan, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, ceea ce este destul de bun. Încercați Apple-Nuc Crisp, Apple-Cranberry Nuc Crisp, și Maple-Nuc Apple Crisp pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt un vas de copt din sticlă sau ceramică de 12 x 9 x 2 inci (3 până la 3 1/2 litri.
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, nucile, scorțișoara și sarea într-un castron, apoi amestecați untul cu vârful degetelor până când amestecul formează mici aglomerări.
Cojiți și miez merele și tăiați-le în pene groase de 1/4 inch, apoi aruncați cu suc de lămâie, zahăr granulat și făină într-un castron mare.
Transferați în vasul de copt, răspândind uniform.
Zdrobiți ovăzul uniform peste amestecul de mere și coaceți până când toppingul este auriu și merele sunt fragede, aproximativ 45 de minute. Se răcește ușor și se servește cald.
Crisp poate fi copt cu 4 ore înainte și păstrat, acoperit, la temperatura camerei. Reîncălziți într-un cuptor de preîncălzire 350 de grade F până se încălzește.