Apple Galette
Apple Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 367 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, gălbenuș de ou, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Apple Galette, Apple Galette, și Apple Galette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie sau într-un castron mare, combinați făina, zahărul granulat și sarea.
Tăiați 1/2 cană de unt în bucăți și adăugați la amestecul de făină; pulsați motorul, tăiați-l cu un blender de patiserie sau frecați-l cu degetele până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Cu motorul pornit (sau amestecând cu o furculiță după fiecare adăugare), adăugați gălbenușul de ou și 3 până la 4 linguri de apă rece, 1 lingură la un moment dat; procesați sau amestecați doar până când amestecul se reunește într-o bilă. Formați aluatul într-un disc plat, înfășurați în folie de plastic și răciți până când este ferm, dar încă flexibil, aproximativ 1 oră.
Între timp, întindeți nucile într-o tigaie și coaceți într-un cuptor 375 până când abia devin aurii sub piei, 6 până la 8 minute (lăsați cuptorul pornit). Tăiați grosolan nucile.
Curățați și miez merele; tăiați fiecare în opt pene. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu, topiți restul de 2 linguri de unt. Când este spumos, adăugați mere și amestecați des până se înmoaie ușor și se rumenesc la margini, 10 până la 12 minute.
Presărați zahăr brun și nucșoară peste fructe și amestecați până când lichidul este siropos și clocotit, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile.
Desfaceți aluatul. Pe o suprafață ușor făinată, cu un sucitor ușor făinat, rulați într-o rundă de aproximativ 15 inci în diametru. Tapetați o foaie de copt de 12 x 15 inci cu pergament de gătit (sau ungeți bine foaia) și transferați cu grijă aluatul rotund pe foaie (marginile vor atârna peste foaie).
Se toarnă amestecul de mere pe centrul de patiserie, îngrămădind pene într-un cerc de aproximativ 8 inci lățime și 2 inci înălțime. Îndoiți ușor marginile aluatului peste mere, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 4 inci lățime în centru.
Periați patiseria peste tot cu ou bătut.
Coaceți în cuptorul 375 până când patiseria se rumeneste și merele sunt fragede când sunt străpunse, 40 până la 45 de minute (35 până la 40 într-un cuptor cu convecție).
Transferați galette (cu pergament, dacă utilizați) pe o grătar pentru a se răci.
Transferați pe o farfurie mare, trăgând ușor pergamentul de sub tartă.
Se servește ușor cald sau la temperatura camerei, tăiat în pene.