Apple Crisp
Apple Crisp este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 225 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de mere, mere, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Apple înghețată crocantă pentru petrecerea noastră de toamnă Apple! # SundaySupper, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Cupcakes Crocante De Mere Cu Glazură De Unt De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Combinați mărul, sucul de mere, 1 lingură îndulcitor, sucul de lămâie, scorțișoara și nucșoara; aruncați ușor pentru a acoperi mărul.
Așezați într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Combinați ovăzul, nucile, restul de 1 lingură îndulcitor și margarina; presărați peste amestecul de mere.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când mărul este fraged și toppingul este ușor rumenit.
Serviți cald. Se acoperă cu înghețată, dacă se dorește (înghețata nu este inclusă în analiză).