Apple a injectat carne de porc afumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 336 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână condimentul Neely ' s rub, oțet de cidru de mere, fund de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Carne De Porc Afumată La Grătar Cu Mere Fierte Lent, Injectat Buffalo Turcia, și Brazilian Lent Prăjită Injectat Tri-Tip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: seringă și așchii de lemn de mere înmuiate timp de 1 oră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
3
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele pentru marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți carnea de porc într-o farfurie. Umpleți o seringă cu marinata și injectați 3/4 din drum în carnea de porc. Injectați carnea în mai multe locuri cu marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
5
Se toarnă marinata rămasă peste carne. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați timp de 2 până la 12 ore, astfel încât aromele să poată pătrunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Preîncălziți un grătar la 275 de grade F, folosind căldură indirectă și așchii îmbibate cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Scurgeți excesul de lichid din carne și uscați-l cu un prosop. Condimentați carnea de porc cu condimentul uscat de frecare al lui Neely, după gust, asigurându-vă că acoperiți părțile laterale. Aranjați pe grătar cu partea grasă orientată în sus. Grătați până când carnea este fragedă, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ