Aperitive Salsa De Roșii La Grătar
Gratar Aperitive Salsan de roșii ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, jalapeulimbroul o Pepper, cremă de brânză Philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Salată de pui la grătar-rucola cu Salsa de roșii la grătar, Salsa De Roșii La Grătar, și Salsa-Aperitive Cu Chiftele.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Aruncați roșiile, ceapa, piperul și 2 linguri. pansament în castron mediu.
Se amestecă crema de brânză și parmezanul într-un castron separat până se omogenizează bine; pus deoparte.
Așezați roșiile și ceapa pe frigarui separate.
Așezați frigarui și piper jalapeo pe grătarul grătarului. Grătar 6 până la 8 min. sau până se înmoaie, întorcându-se la fiecare 2 min. și periajul cu restul de 2 linguri. pansament.
Scoateți roșiile și ceapa din frigarui; se toacă ceapa. Semințe și piper tăiat.
Se amestecă roșiile, ceapa, piperul și busuiocul cu furculița până când roșiile sunt groase.
Întindeți fiecare felie de baghetă cu amestec de cremă de brânză. Se acoperă cu amestec de roșii.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.