Gluten-Free ciuperci Pecan aperitive ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 97 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec, spanac, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aperitive ușoare fără Gluten: Pepperoni și multe altele, Aperitive De Cannoli Fără Gluten Savuroase, și Fără Gluten Asiatice Ghimbir Chiftele Aperitive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 400 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați ciuperci și ceapă; gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Ceapă
3
Scurgere.
4
În tigaie, amestecați amestecul de ciuperci, brânza, nucile pecan și spanacul; răspândiți uniform. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele rămase cu biciul sau furculița până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Spanac
Brânză
Nuci Pecan
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
5
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.