Aperitive De Salată De Pui Thailandez
Thai aperitive salata de pui ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Aperitive thailandeze de frigărui de pui cu sos de Chili dulce și picant, Aperitive De Creveți Thailandezi, și Salată De Pui-Aperitive De Roșii Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, amestecați untul și sosul de ardei iute.
Îndepărtați crustele din pungi; așezați pe suprafața de lucru.
Tăiați crustele în pătrate de 2 inci; așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Ungeți cu amestec de unt. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați puiul, sosul de arahide, maioneza, ceapa și ardeiul gras. Acoperiți fiecare pătrat de patiserie cu aproximativ 1 lingură de amestec de pui; garnisiți cu cimbru. Dați la frigider 30 de minute sau până la rece.