Aperitive De Salată De Pui Thailandez

Aperitive De Salată De Pui Thailandez
Thai aperitive salata de pui ar putea fi doar Asiatice rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 45 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, maioneză, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Aperitive thailandeze de frigărui de pui cu sos de Chili dulce și picant, Aperitive De Creveți Thailandezi, și Salată De Pui-Aperitive De Roșii Umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.într-un castron mic, amestecați untul și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Îndepărtați crustele din pungi; așezați pe suprafața de lucru.
3
Tăiați crustele în pătrate de 2 inci; așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți 5 până la 7 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Ungeți cu amestec de unt. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Într-un castron mare, amestecați puiul, sosul de arahide, maioneza, ceapa și ardeiul gras. Acoperiți fiecare pătrat de patiserie cu aproximativ 1 lingură de amestec de pui; garnisiți cu cimbru. Dați la frigider 30 de minute sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
Ardei GrasArdei Gras
MaionezăMaioneză
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc Blend cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista