Aperitive cu ceapă și șuncă la grătar
Aperitivele cu șuncă și ceapă la grătar ar putea fi doar rețeta fără gluten și fără lactate pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 179 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se gătește în aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July. Un amestec de zahăr brun, oțet balsamic, sos de grătar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Aperitive cu șuncă și ceapă la grătar, Aperitive cu șuncă și ceapă și slănină! Aperitivele de castraveți, brânză de capră și bacon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare ceapă în 12 felii.
Tăiați fâșii de bacon în jumătate pe lățime; înfășurați o bucată de slănină în jurul fiecărei felii de ceapă și fixați-o cu scobitori.
Puneți într-un 13 inchi neuns. x 9-in. farfurie.
Într-un castron mic, combina zahărul brun, oțetul, melasa și sosul de grătar; se toarnă 1/2 cană peste ceapă. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră, întorcându-le o dată. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă pentru ungere.
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți ceapa, acoperită, la foc mediu, timp de 10-15 minute, întorcându-le și ungând frecvent cu marinada rezervată.