Aperitive bile de cârnați în pături
Aperitiv cârnați bile în pături ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 106 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți brânză cheddar, cârnați de porc, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Porci de cârnați și biscuiți în pături, Porci italieni de cârnați și ardei în pături, și Aperitiv Cu Bile De Spanac.
Instrucțiuni
Se amestecă într-un castron mare făina, curry, boia, sarea și brânza. Cu blender de patiserie sau 2 cuțite folosite foarfece de moda, se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Cu mâinile forma într-o minge. Acoperiți și refrigerați.
Între timp, formați o linguriță de carne de cârnați în bile mici. Într-o tigaie mare, la foc mediu, prăjiți până se rumenesc bine.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Împărțiți aluatul în cât mai multe bucăți ca bile de cârnați. Apoi modelați aluatul uniform în jurul bilelor. Înfășurați și înghețați.
La timpul de servire: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați bile de cârnați congelați pe o foaie de prăjituri și coaceți 12-15 minute până devin aurii.
Serviți cu scobitori ca aperitive.