Aperitivul rustic jicaman cu Chile roșu și tei este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată crocantă de Jicaman și Mango cu Chile și tei, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Chile-portocale prăfuite, J Pcercama și castraveți.
Instrucțiuni
1
Curățați și tăiați jicama în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jicama
2
Așezați jumătățile tăiate în jos și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
3
Combinați jicama, portocalele, castraveții, ridichile și sucul într-un castron.