Aperitiv rustic jicama cu Chile roșu și tei

Aperitiv rustic jicama cu Chile roșu și tei
Aperitivul rustic jicaman cu Chile roșu și tei este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sare, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată crocantă de Jicaman și Mango cu Chile și tei, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Chile-portocale prăfuite, J Pcercama și castraveți.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați jicama în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JicamaJicama
2
Așezați jumătățile tăiate în jos și tăiați-le în felii groase de 1/4 inch.
3
Combinați jicama, portocalele, castraveții, ridichile și sucul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
RidicheRidiche
PortocaliuPortocaliu
JicamaJicama
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Lăsați să stea 30 de minute.
5
Adăugați chile măcinat și sare și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
SareSare
6
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista