Aperitiv De Hamsii Cu Pesmet Și Scallions
Aperitivul de hamsii cu pesmet și Scallions este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 57 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hamsii marinate, scallions, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Încercați Spaghete cu hamsii și pesmet, Broccoli rabe cu hamsii și pesmet, și Fasole italiană cu hamsii și pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Scoateți crustele din pâine și tăiați-le în crutoane de mărimea mușcăturii.Frecați usturoiul în fundul unei tigaie mici pentru cuptor, adăugați 2 lingurițe de ulei de măsline. Frecați crutoanele în ulei până când le absorb pe toate.
Coaceți timp de 7-10 minute sau până se rumenesc.
Scoateți și puneți deoparte.Feliați hamsii în treimi. Aruncați cu scallions. Împărțiți în cupe mici, ramekine sau boluri între 4 și 8 uncii și cuibăriți în crutoane.