Aperitiv cu ceapa si crema
Aperitiv cu ceapă și cremă durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 34 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 188 de calorii. Această rețetă servește 24. Funcționează bine ca aperitiv. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet, zahăr, maioneză și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Aperitiv cu brânză cu cremă de afine, Aperitiv cu brânză cu cremă la cuptor și Aperitiv cu brânză cu cremă la cuptor.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați primele patru ingrediente; aduce la fierbere. Puneți rondele de ceapă în amestecul care fierbe; gătiți timp de 5 minute. Acoperiți și luați de pe foc.
Se lasa sa stea 20-30 de minute sau pana cand ceapa este transparenta; scurgere. Misto.
Într-un castron, bateți maioneza până la omogenizare; se amestecă ceapa. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.