Antojitos Tray
Tava Antojitos necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 126 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cayenne, sare, portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Antojitos, Coaceți tava de Cod și roșii, și Tava De Legume Cu Trei Ardei.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți portocalele.
Tăiați fiecare în 8 pene. Clătiți și scurgeți ananasul.
Tăiați transversal prin coajă în felii groase de 1/2 inci.
Tăiați fiecare felie în sferturi. Salvați coroana de ananas pentru decorare sau aruncați. Curățați și curățați jicama.
Tăiați în bastoane groase de 1/4 până la 1/2 inci.
Aranjați fructele și jicama (și coroana de ananas, dacă doriți) pe un platou cu margini.
Stropiți fructele și jicama cu aproximativ 1/2 cană de suc de lămâie.
Tăiați limesul în pene și puneți-l pe platou.
Într-un vas mic, amestecați pentru a amesteca sare, boia de ardei și cayenne.
Așezați sarea condimentată pe platou.
Pentru a mânca, înmuiați alimentele în sare după gust, stoarceți sucul din pene de var peste bucăți sau faceți ambele.